counter create hit

مطالب مرتبط:

نرخ ارز دانشجویی آزاد شد

براساس بخشنامه بانک مرکزی از اول فروردین ماه امسال تامین ارز بابت شهریه و هزینه اقامت دانشجویان آزاد شاغل به تحصیل در خارج از کشور به نرخ آزاد انجام می شود. ...

مجسمه هایی با طرح چوب اما از جنس خاک رس

کریستوفر دیوید وایت، را نه تنها یک مجسمه ساز بلکه باید یک شعبده باز به حساب آور . اگر به آنچه او ساخته است نگاهی بیاندازید متوجه خواهید شد که منظور ما چیست . اگر باز هم کمی دقیق تر بنگرید می بنید آنچه او ساخته است از جنس چوب نیست بلکه با دقت بسیاری با استفاده از ...

خوراکی های مفید برای افراد عصبی

افرادی که در مدیریت احساسات خود دچار مشکل بوده و برای رسیدگی کارآمدتر به شرایط مختلف نیازمند تقویت اعصاب خود هستند، همواره به درمانی جدی و پیچیده نیاز ندارند و پاسخ ممکن است در رژیم غذایی آنها نهفته باشد. اما بهترین غذاها برای افراد عصبی چه چیزهایی هستند؟ ...

رعایت نکاتی برای خوش پوش ها

شاید فکر کنید نحوه لباس پوشیدن برای مردها کار زیاد سختی نیست اما آقایان خوش لباس باید در برخی جزئیات مثل بستن دکمه آخر ژاکت یا انداختن لباس روی شلوار و… کاملا دقیق و ریزبین باشند. در غیر اینصورت از نظر دیگران جذاب ...

سهام اسپاتیفای وارد بورس شد

رسانه کلیک – سهام اسپاتیفای سرویس پرقدرت و غول موسیقی دنیا سرانجام در بورس به صورت عام عرضه شد. اسپاتیفای (Spotify) نیازی به معرفی ندارد؛ محبوب ترین سرویس موسیقی دنیا که شهرت آن مرز جغرافیایی نمی شناسد و کاربران بسیاری را از سرتاسر کره خاکی به خود علاق ...

۱۰ کشوری که تعریف مردانگی و زیبایی مردانه در آن ها کاملاًمتفاوت است

۱۰ کشوری که تعریف مردانگی و زیبایی مردانه در آن ها کاملاًمتفاوت است

این روزها مردان برای جلب توجه زنان دست به کارهای عجیب و غریبی می زنند و ظاهر مردانه، مردانگی و زیبایی مردانه تعریف جدید و گاه ناپایداری پیدا کرده که نسل به نسل تغییر می کند. مردان برای دلربا و با جذبه به نظر رسیدن دست به تغییراتی در ظاهر خود می زنند که گاه آن ها ...

حوزه علمیه قم سکولار است!

ابراهیم فیاض: وقتی فقه و کلام فردی باشد، جامعه هم سکولار خواهد شد و به نظر من حوزه علمیه قم سکولار است، چون فقط به احکام فردی می پردازد و تن به احکام اجتماعی نمی دهد؛ نمونه سکولار بودن قم همین رساله های موجود است./اجتهاد ...

رزمایش مشترک «خلیفه ۳ » میان مصر و امارات

سخنگوی نیروهای مسلح مصر از آغاز رزمایش مشترک دریایی میان مصر و امارات موسوم به خلیفه ۳ خبر داد.

علائم و عوارض پولیپ بینی چیست؟

یک متخصص گوش، حلق و بینی با اشاره به عوارض ابتلا به پولیپ بینی گفت: پولیپ بینی را می توان با قرص و اسپری به مدت کوتاهی کنترل کرد، اما درمان این مشکل با جراحی مناسب تر است. ...

خطای دید این تصویر گرافیکی به ضمیر ناخودآگاه شما ربط دارد!

رسانه کلیک – تصویر زیر متشکل از رنگ های مات در هم آمیخته ای است که باعث نوعی خطای دید شده و وقتی به یکی از آنها برای زمان حداکثر یک دقیقه خیره می شوید، انگار رنگ مورد نظر از تصویر پاک می شود! عکس زیر به تازگی در شبکه اجتماعی ردیت منتشر شد، اما نسخه […] ...

جزییات نحوه ثبت نام و خرید طرح ترافیک

سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در اطلاعیه ای در مورد ثبت نام در سامانه «تهران من» توضیحاتی ارائه کرد.

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان با غذا های سنتی و چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. آن است که پرتاب دل چسب. مناسب برای ضیافت های من شده بود با تزیین در آن می توان به سفره های رنگ و لعاب. و بادمجان خوشمزه است مزه غذا و محبوب در ایالات متحده وجود دارد انواع راه درست است. مواد لازم: بادمجان قلمی: این روایت از دزدی و یا گردن و یا گاهی اوقات راه گوسفند: ۳۵۰ قرمز: سوم اینجا: چهارم به گندم: سوم که و دریا: ۴, ۵ قاشق غذاخورینمك، فلفل، زردچوبه: به میزان لازمكشك: ۲۰۰ گرم   روش تهیه: ۱ - ۱ - بادمجان ها را پوست گرفته، نمك بزنید تا تلخی آنان گرفته گردد، پس از آن آنان را در روغن سرخ كنید. ۲ - ۲ - گوشت را با قدری از پیازداغ و زردچوبه بپزید، پس از آن عدس، برنج، بلغورگندم و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه كرده اذن دهید تا به خوبی بپزد و جا بیفتد. ۳ - ۳ - حلیم جاافتاده و پخته شده را از روی حرارت برداشته با گوشت كوب دستی مدام بكوبید تا كشدار گردد. ۴ - ك۴ - كشك را اضافه كنید. نعناع داغ، پیازداغ، نمك، فلفل و سیرداغ را به حلیم بیفزایید و اذن دهید تا با هم بپزند و مخلوط گردند. پس از آن درظرف مناسب بریزید و سرو كنید. نكته:  1 -  1 - وقتی سیرداغ درست می كنید درآخرین فاز كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار موجب می گردد سیرداغ بوی كمتری داشته باشد. ۲ - ۲ - طبق معمول در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می گردد كه در این صورت رنگ حلیم روشن تر خواهد گردید. .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b { padding:0px; margin: 0; padding-top:1em!important; padding-bottom:1em!important; width:100%; display: block; font-weight:bold; background-color:#FFFFFF; border:0!important; border-left:4px solid #3498DB!important; text-decoration:none; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b:active, .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b:hover { opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; text-decoration:none; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b { transition: background-color 250ms; webkit-transition: background-color 250ms; opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b .ctaText { font-weight:bold; color:inherit; text-decoration:none; font-size: 16px; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b .postTitle { color:#16A085; text-decoration: underline!important; font-size: 16px; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b:hover .postTitle { text-decoration: underline!important; } این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دلمه فلفل به سه روش ۳ - ۳ - درتهیه این حلیم توان دارید بادمجان ها را به جای سرخ كردن به طور آب پز استفاده كنید.  حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: ۱۰ تا ۱۲ عدد    گوشت سر دست: ۱ کیلوگرم    لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم    پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری    کشک سائیده: ۲ تا ۳ پیمانه    روغن: ۳۵۰ گرم    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم   طرز تهیه: ۱٫۱٫ داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می ریزیم. ۲٫ گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم تماما بپزند. ۲٫ پوست بادنجان ها را می گیریم و سر آنان را می گیریم. ۳٫ پس از آن می شوییم و روی آنان اندکی نمک می ریزیم تا تلخی آن گرفته گردد. داخل یک تابه بزرگ، قدری روغن می ریزیم و بادنجان ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می کنیم. ۴٫گوشت را پس از پختن از آب خارج می کنیم. بادنجان های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می ریزیم و آنان را خوب می کوبیم و مخلوط می کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی آن را به هم می زنیم تا حلیم تماما جا افتاده و کش دار گردد.